Att gå på känsla

Det här med att få till träning när man är gravid och börjar bli både rejält flåsig av minsta lilla (typ knyta skorna) och dessutom börja känna sig otymplig, är inte det lättaste.
Men om det är något jag lärt mig de sista åren så är det att lite är bättre än inget och det försöker jag leva efter. Ibland finns varken tid eller ork till något mer än 15 minuter men den kvarten är ändå betydligt mer än att inte få in en endaste minut på träningskontot 🙂

I torsdags körde jag tex ett effektivt lunchpass på gymmet; 10 minuters rodd följt av 20 minuters effektiv styrka. Exempel på övningarna jag körde var benböj, marklyft, stående rodd med stång, stående ryggresningar med stång och några axelövningar med hantlar. Lätta vikter och 10-12  repetitioner. En snabbdusch och sedan hade jag ändå 10 minuter på mig att äta lunch 🙂 Otroligt skönt att ha träningen gjord när kvällströttheten slår till efter läggning av Moa. Även om det ”bara” blev 30 minuter så gav det mig energi för resten av dagen och två dygn senare har jag fortfarande en rejäl träningsvärk….

Idag har vi njutit av en ledig dag så jag Moa drog på Friskis & Svettis familjegympa i förmiddags, sedan blev det lunch, semla och häng hos grannarna innan vi gjorde en liten shoppingtur. Med ca en timme kvar till middagstid bytte jag om, åkte till ÖSK och åkte skidor i 45 minuter, det tog emot innan men shit så skönt det är efteråt.
Härlig dag med andra ord och inte ett enda måste har prioriterats. Det kommer fler chanser; tvätt och dammråttor brukar ju inte bara försvinna av sig själv….

Hoppas ni också har en härlig helg!