Vabruari och minisemester

Förra veckan såg vi till att jobba på statistiken för ”Vabruari” och var hemma med förkyld Moa hela veckan. Som tur var mådde hon lite bättre i fredags så att vi som planerat kunde sätta oss på planet till Stockholm för en liten minisemester.
Det blev en härlig helg (trots att Moa saknade en massa energi) med lite shopping, Skansen, lekparkshäng och en eftermiddag med bästa Anna och Lotta. På kvällarna kommenterade David skidskytte så då myste jag och Moa i hotellsängen 🙂

På söndagen var jag iväg och träffade urgulliga Petra Månström för att medverka i ett avsnitt av ”Maratonpodden”, avsnitten kommer sändas någon gång i mars. Det blev en massa surr om träning, mammarollen och det faktum att vi är släkt på min mammas sida, det är inte alla förunnat att få vara en Månström 🙂

Under tiden jag var på inspelningen så tog David med sig Moa på Aquaria, sedan möttes vi upp för lunch innan vi påbörjade resan hemåt. En mycket bra helg utan några som helst måsten. Bjuder på några bilder:

IMG_1846Förväntansfull tjej på Arlanda Express

IMG_1844När man är lite tussig så blir det mycket mys i sängen

IMG_1848Bästa sällskapet när mamma följde skidskytte-vc på TV

Sedan igår är vi dock tillbaka i vardagen igen och Moa har härjat på förskolan ett par dar. Dock lite hostig igen ikväll så vi får se status på henne imorgon, men just nu snarkar hon i alla fall gott här bredvid mig.
Förresten så måste jag bara säga hur glad jag är över att ljuset börjar återvända, idag tog jag och Moa en promenad hem från förskolan istället för att åka buss. Måste säga att 20 minuters rask promenad i dagsljus på eftermiddagen gjorde gott för en stressad jobbhjärna….

IMG_1850

Nu ska jag försöka sova bredvid min lilla propeller samtidigt som bebben i magen gör allt för att hålla mig vaken på kvällarna. Tycker Moa var vild i magen men den här är nog faktiskt snäppet värre, så vi börjar förbereda oss på några fartfyllda år med ännu mindre sömn 😉

God natt och ta hand om er!