Magisk dag

Idag har vi haft en helt underbar vinterdag med ett par minusgrader och strålande sol 🙂
Det gjorde att vi packade en ryggsäck med fika, knäppte på oss skidorna utanför huset och susade ner på Storsjön. Några kilometers åkning och sedan fika och njutning i solen innan hemfärd. Moa åkte skidor en bit själv innan hon hoppade i Charioten och liftade bakom David resten av turen.

Efter det blev det lite lek och fix hemma innan vi tog oss iväg till vänner för middag, lek och surr.
Ha de även en bra dag igår trots riktigt risigt väder, var bland annat iväg och beställde ny säng (laddar för kommande år med två barn och slog till på en 210 cm bred…) och lite möbler till gästlägenheten vi håller på att inreda under garaget.

Nu blir det sängen och ladda för en vecka fullspäckad med jobb, mycket man vill få undan innan man ska gå hem på mammaledighet om ett par månader.

 

2 kommentarer på “Magisk dag”

  1. Det är inte mycket i väderväg som slår en solig vinterdag med gnistrande snö!!! Tyvärr har det varit alldeles för få av de den här vinter, i alla fall om man bor i södra norrland… Hoppas du får en bra vecka:))

  2. Låter super mysigt med skiddagen ni fick! Att knäppa på skidorna vid dörren är lyxigt! Ha en fortsatt fin vinter och ladda inför kommande utmaningar

Kommentarer är stängda.