Ensamhelg

I fredags vid lunch åkte Moa och David hem till mina föräldrar för en myshelg där. Jag fick då vara hemma själv en hel helg, vilket inte hänt sedan Moa föddes, och shit vad härligt det var!
Älskar min familj över allt annat men att få lite egentid satt verkligen inte fel. Jag har sovit, ätit framför teven, rensat och organiserat samt strosat och fikat på stan med lillasyster Malin. Har även åkt skidor tre dagar i rad, det blir inga långa turer nuförtiden men 45 minuter känns alldeles lagom. I fredags åkte jag en sväng på sjön i strålande solsken, igår skejtade jag på ÖSK och idag en klassisk tur runt på ängarna här. Verkligen lyx att kunna ta på sig skidorna utanför dörren och åka iväg 🙂
IMG_1891Det var härligt med lite egentid men nu är jag glad att mina hjärtan är hemma igen 🙂

1 kommentar på “Ensamhelg”

  1. Grattis 🙂 Vad roligt att ni ska ha en bebbe till. Det var ett tag sedan jag kikade in här…

Kommentarer är stängda.