Påsken 2016

I onsdags eftermiddag styrde vi kosan mot Idre där vi varit hos goda vänner tills idag. Dessa dagar har bjudit på skidåkning, mys, lek, god mat och härligt umgänge.
Jag har tagit några försiktiga turer på klassiska skidorna, nu börjar kroppen verkligen att säga ifrån så skate har jag fått lägga ner. Men några minuter lugn klassisk åkning fungerar fortfarande hyfsat. Moa har hållit igång desto mer med skidor både på längden och tvären, som tur är verkar hon inte ha ärvt sin mors farträdsla 😉 Annars har hon haft fullt upp med att göra allt som idolen Emma, 8 år, har gjort…

FullSizeRender IMG_1981Idag bjöd Idre på storm så då passade det fint att rulla hemåt och vid fyratiden var vi åter på Frösön hemma hos Siri. Skönt att hinna packa upp och hinna tvätta innan vardagen tar över igen på tisdag. Imorgon har vi en planlös dag hemma och det ska bli skönt.

Hoppas ni också har en härlig påsk!

1 kommentar på “Påsken 2016”

  1. Vilka fina bilder:))) Och god fortsättning på påsken:)
    Vad härligt att Moa verkar ha ärvt erat skidintresse:)

Kommentarer är stängda.