Nya rutiner

Nu har lille Sam hunnit bli två veckor och vi har börjat komma in i det nya vardagslivet. Det underlättar enormt mycket att Sam än så länge älskar att sova bort större delen av dagarna och mest bara hänger med på det mesta man gör. Hittills har han hunnit med bland annat styrelsemöte med SSSF, biblioteket med storasyster, lunch på stan, hämtning på förskola, handling och många timmar i vagn när Moa cyklar, kollar på hästar, gungar, gräver i sandlådan och andra utomhusaktiviteter.
Tackar och tar emot så länge han är så här nöjd, stor skillnad mot Moa som ville bli buren hela tiden och bara sov på oss de första månaderna….

IMG_2166

Jag har börjat smyga igång med lite barnvagnspromenader och MammaMage-appen. Promenaderna ligger på 30-40 minuter än så länge. Tog en timmes promenad till BVC i onsdags men det blev för mycket och kroppen sa ifrån direkt så då var det bara att vila ett par dar och fortsätta ta det lilla lugna. Skynda långsamt är tråkigt men väldigt nödvändigt då jag verkligen inte vill ha långvariga problem. Vet att jag var tillbaka i löpskorna drygt två månader efter Moas födelse så om jag sköter mig och lyssnar på kroppen så hoppas jag kunna börja springa igen i slutet av sommaren. Längtar väldigt mycket efter det!

Snart tänkte jag börja smyga igång med lite cykel men jag väntar in varmare väder 🙂

IMG_2149

Nu laddar vi för en ny vecka och hoppas på mer sömn i natt än vad den förra bjöd på. Det var nämligen full fart på båda kidsen…..