Cykelpremiär

Igår kväll var det dags för mitt första riktiga träningspass efter att Sam kom till världen. En timme på racerhojen i härligt kvällsväder och tro det eller ej men jag njöt faktiskt av att cykla och det händer inte ofta kan jag lova.
IMG_2227Planen var att rulla lite lugnt, men det sprack direkt och jag tryckte på lite i uppförsbackarna för att få känna lite mjölksyra då det var så länge sedan att jag knappt minns hur det kändes. Så både hjärta och ben fick jobba ordentligt stundvis, men förutom den obefintliga konditionen och benstyrkan så kändes kroppen fantastiskt bra så det kommer absolut bli fler cykelpass framöver i väntan på löpträning. Men jag cyklar bara i finväder 🙂

IMG_2235Svettig, trött och lycklig efter att sista backen på hemvägen bestigits.

Idag blev det en timmes promenad med Sam och svärfar, imorrn blir det nog ett besök i gymmet för att ladda för en ny vecka. Då börjar en ny vardag då Moa kommer vara på förskolan endast fem timmar tisdag, onsdag och torsdag. Första månaden sedan lillebror kom har hon fått gå sina normala tider (med lite tidigare hämtningar) men från och med måndag är det 15 timmar/vecka som gäller.
Men det ska nog gå fint, framförallt nu när det börjar bli sommar så att vi kan hänga mycket ute. Frågan är bara hur nöjd hon kommer att vara över att åka hem redan klockan två. När jag hämtat henne vid tre, halv fyra senaste veckorna så har det inte varit jubel direkt över att åka hem…. Men som med allt annat så är det nog bara lite tillvänjning som behövs innan även denna rutin sitter.

Nu ska jag plocka med mig lillebror ner och krypa till kojs. Önskar er en fortsatt härlig helg!

1 kommentar på “Cykelpremiär”

  1. Tänk att det är så olika. Här i Tyresö är det 20 tim /v och i stan där Roffe jobbar är det 30 tim.
    I Tyresö får man ta med egna blöjor medan man i stan så köper förskolan in.
    Nu börjar Moa bli så stor att kompisar betyder mycket.
    Kram från oss

Kommentarer är stängda.