Sommarvärme :)

Har varit helt underbart att få njuta av lite sommarvärme denna vecka, så smidigt utan en massa kläder som ska på och bara traska rakt ut i trädgården. Moa älskar att få ha sandaler, shorts och klänning 🙂
Idag var dock den iskalla nordvästanvinden tillbaka så långbyxor och jackan var på igen. Men det var faktiskt lite skönt att stanna inne och pyssla en stor del av dagen utan stressen att ”passa på” att vara ute när det är så fint väder… Har varit ensam med barnen hela dagen så det blev ingen träning, men däremot lek, brödbak och lekparkshäng med den här sköna bönen medan lillebror sov i vagnen.
IMG_2308 (1)Tidigare i veckan har det dock blivit en några powerwalks med vagnen, ett styrkepass här hemma och mammamage-appen. I helgen hoppas jag på ett cykelpass och ett styrkepass på gymmet.

IMG_2277Promenad i linne, ljuvligt!

IMG_2305Inte alla ”gym” som har denna utsikt…