Helgum och student

Vi åkte till Helgum i torsdags eftermiddag för att spendera resten av veckan här. Det blev Sams premiärtur utanför Östersund och han skötte sig exemplariskt och sov hela bilresan 🙂 Igår blev det studentfirande för hela slanten då min kusin Daniel tog studenten som den sista av mina kusiner.
IMG_2337Efter en kylig stund i Stadsparken så begav vi oss till mottagningen, efter att ha mellanlandat hos farmor en sväng. Den lilla stund vi var hos farmor så hann Moa få tag på hennes trygghetslarm och trycka på knappen, så nu vet vi iaf att larmet fungerar….
Det blev en trevlig mottagning med god mat och umgänge med släkten på pappas sida.
IMG_2336Moa for runt så mycket att det var stört omöjligt att få en vettig bild på henne, men jag älskar iaf hennes klänning som jag hittade på Zara i vintras.

Idag tog jag och Sam en powerwalk på förmiddagen medan David luftade löpskorna och Moa gick iväg med momma för att kika på får och kossor.
Efter lunch blev det sedan ett besök hos kusin Sara där Moa fick leka med tremänningarna My och Livia medan vi andra fick en trevlig stund.
Väl hemma igen så blev det grillad älg till middag och Sam fick inviga babygymmet och det kommer nog bli poppis framöver.
IMG_2351Nu har jag fått lilleman att sova så jag ska göra som honom, imorgon blir det bland annat lunch hos farmor innan vi letar oss tillbaka till Östersund.

So long!