Sommarlov

Idag gjorde Moa sin sista dag på förskolan på ett par månader och nu väntar ett långt sommarlov som vi förhoppningsvis får fylla med en massa sol, bad, mys och lek. IMG_2435Efter hämtningen idag så firade vi med en glass och sedan middag på balkongen då Frösön bjöd på toppenväder i eftermiddags (nu öser dock regnet ner….).

Träningen har inte varit mycket att skryta om hittills denna vecka då kroppen varit otroligt trött. Men några små kortare promenader har det i alla fall blivit förutom igår då jag tog helvila. Innan middagen tog jag en rask promenad med Sam på 40 minuter i underbart sommarväder.

IMG_2429

I morgon har jag planerat en cykeltur på morgonen med Moa i charioten och sedan blir det midsommarfirande med syster, hennes make och deras lilla Lykke. Planen är lunch, dans runt stången på Stocke Titt och sedan grillmiddag hemma hos oss.

Önskar er en riktigt underbar midsommar!

1 kommentar på “Sommarlov”

  1. Viel Spaß beim Tanz um die Midsommarstangen,
    ….und nicht so viel Snaps
    Schöne Fotos,
    Grüße aus Amberg

Kommentarer är stängda.