Tävlingspremiär :)

I tisdags gjorde Moa löptävlingspremiär då hon deltog i MiniOlav, barnens variant av St Olavsloppet. Hon sprang runt banan om 250 meter med ett leende på läpparna och lyckan över sin första medalj var häftig att se (även om bananen och festisen som också delades ut var minst lika uppskattad).

IMG_2475

Ingen St Olavslopp för mig i år men nästa år hoppas jag finnas på startlinjen igen, har ju börjat smyga igång löpningen lite försiktigt och ökar sakta men säkert. I måndags blev det 3*5 minuter jogging under en promenad. Har ökat med fem minuter per vecka hittills och det känns bra.
Tycker det funkar bra att lägga in lite jogg som intervaller i promenader och verkligen känna efter under promenadvilan att inget känns galet.
Igår blev det en sväng till gymmet så idag gör träningsvärken sig påmind vill jag lova…

IMG_2494

Idag har jag tänkt en liten cykeltur, måste ändå in till stan och skriva på årsredovisningen för Skidskytteförbundet så då passar jag på att förena nytta med nöje. I söndags var jag ute och cyklade med Moa i charioten för tanken är att vi ska köra Cykelloppet Helgumssjön Runt på lördag. Det är ett motionslopp utan tidtagning på 4,2 mil och man startar när och vid vilken kontroll man vill. Med 20 kg extra bakom cykeln kommer det nog kännas i benen så det känns bra att ha tränat med henne ett par gånger innan.

IMG_2461

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta lite frukost innan det blir cykling, passar även på att visa en bild på vår lilla Sam som blev hela två månader igår. Tiden går verkligen fort…

IMG_2493

Önskar er en riktigt härlig dag!