Rullskidpremiär

Igår var det dags för årets rullskidpremiär och tro det eller ej men riktigt kul var det 🙂
Det blev klassisk åkning i en timme på vägarna häromkring, valde mina rullisar med tunga hjul. Jobbigt uppför men värt det då man slipper en massa ”onödig” fart utför… Har ju alltid varit en fegis utför men sedan jag lade av och fick barn så har det blivit ännu värre. Det beror framförallt på att jag inte litar på bilister, har sett exempel alltför många gånger på att bilister inte har koll (eller inte bryr sig) om rullskidåkare och cyklister när de t.e.x. korsar en cykelväg. Så jag tar det piano utför för säkerhets skull.

Men en härlig tur som gav mersmak blev det i alla fall. När jag passerade genom ett bostadsområde så var det två barn i tvåårsåldern ute och när jag åkte förbi ropade de glatt ”En häst, en häst!”. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det….

IMG_0950Gammal bild från när rullskidformen var några snäpp bättre än vad den är idag 😉

I måndags blev det en kombinerad promenad/joggingtur med Sam i vagnen. Är nu uppe i 20 min jogg och kroppen känns fortsatt bra, men fortsätter att öka försiktigt.
Idag tror jag det blir ett gympass och på fredag har jag och Anna Maria planerat in ett cykelpass om vädret tillåter (cyklar inte i regn nuförtiden). I morgon ska jag vila och fira våran treåring hela dagen!

Önskar er alla en riktigt härlig dag!