Stavgångsintervaller

Hade tänkt ett styrkepass på gymmet men eftersom jag inte kom iväg direkt på morgonen så ändrade jag mina planer då jag inte orkar slåss med alla Storsjöcupenbilister om parkeringsplatser inne i stan. Istället åkte jag till slalombacken och rev av ett pass stavgångsintervaller i Ladängenbacken.

Så här såg upplägget ut:
1. Uppvärmning 10 min jogg
2. 10 st 90/30 intervaller stavgång (jag hann 4 st på en vända uppför backen och fick således ett par längre viloperioder då jag tog mig ner till botten)
3. 8 minuter 15/15 intervaller elghufs
4. Nedvarvning 10 minuter och några minuters stretch innan jag åkte hem igen

Ett par tips är att ta i ordentligt med armarna för att verkligen få med hela kroppen och göra det skidlikt och att även promenera/jogga nedför under vilan för att backen skall räcka längre.

IMG_2532Nu blir det sängen för att ladda för morgondagen då vi firar vår solstråle (även om det är väldigt många treårstrotsutbrott på en dag då solstrålehumöret är långt borta) Moas treårsdag! Gissa om det var en förväntansfull tjej jag nattade ikväll….

Ta hand om er så hörs vi snart igen!