Treårsfirande

I torsdags fyllde vår älskade Moa hela tre år och den dagen firade vi tillsammans hela lilla familjen. Det blev en bra dag och en lycklig tjej som somnade på kvällen. Paketöppning, traktoråkning, snickrande med pappa, lunch på Frösö Park, lek i Björkbackaparken där vi avslutade med en glass och sedan middag efter Moas önskemål; pasta, korv och oliver 🙂

IMG_2545

I lördags blev det sedan kalas med några kompisar, momma, mostrar med tillbehör och lilla kusin Lykke. Kan säga att det var en överlycklig tjej som till sist somnade den kvällen.

Träningen då? Jo, tackar som frågar. Det rullar på med en cykeltur tillsammans med Anna Maria i fredags, jogg med Moa i charioten till affären i lördags och lite styrka hemma i trädgården följt av 40 minuter rullskidor i söndags.
Igår och idag har det blivit vila då jag prioriterat att umgås med kusin Sara och hennes familj som är på besök. Men imorrn ska jag nog hitta på något fysiskt igen, vädret bestämmer vad det blir 😉

1 kommentar på “Treårsfirande”

Kommentarer är stängda.