Härlig semestertripp

Sent i söndagskväll rullade vi in på Tallstigen efter 1,5 vecka på resande fot. Vi började med några dagar i Sunne hos svärföräldrarna, sedan två olika besök utanför Göteborg; först ett par dar hos vänner och sedan några dagar hos Davids syster med familj. Sedan var planen att dela upp hemresan och ta en dag i Sunne, men när vi väl börjat åka så kände vi att vi verkligen ville hem. Så vi startade i Göteborg på morgonen, lunch- och lekstopp i Åmål och sedan fyra timmar i Sunne med middag, tupplur för David, bad för mig och Moa och ett besök i hallonsnåren 🙂 Sedan rullade vi de sista 50 milen på kvällen, Sam sov nästan hela vägen med ett matstopp i Mora och Moa somnade sista tre timmarna.
Det här med långa kvällskörningar funkade perfekt för våra barn den här resan.

Under resan har det blivit mycket sol, bad, glass, god mat och häng med släkt och vänner. Lite träning har det också hunnits med; några små löpturer, ett stavgångspass och styrka varannan dag.

IMG_2702Några redskap som fick följa med på resan och som användes flitigt. Dessa och kroppsvikt var absolut tillräckligt för att trötta ut musklerna.

IMG_2712Jag och mina älsklingar i Sunne.

IMG_2731I måndags tog jag och Moa en härlig morgonjogg till denna underbara utsikt i strålande solsken och en spegelblank Storsjön. En tur att ha med i minnet gråa höstdagar 🙂