Vilken helg!

Vi har en haft en underbar helg med vänner från Borlänge och det kändes tomt när de åkte i morse. I lördags hejade vi på David och Markus som körde cykeltävling och sedan blev det ett pass på ett utegym för mig och Carina. Perfekt med 15-20 minuters löpning dit och hem.
Träningsvärken kom som en brev på posten igår kan jag lova…

Men vi passade på att plåga kroppen en gång till under deras besök så igår fm åkte vi till slalombacken där vi rev av ett tufft stavgångspass. Är verkligen värdefullt med sparring då jag verkligen lyckas pressa mig lite extra när det tar emot.
Trötta och glada tog vi alla sedan en tur till Forsaleden där vi promenerade en bit och fikade innan vi åkte hem för lite vila och gomiddag.

IMG_2842IMG_2847Mina fina 🙂
IMG_2850
Perfekt att Sam gillar att hänga med i BabyBjörnen 🙂

I morse var kroppen rejält trött men jag hade lovat Moa att vi skulle ut och springa, eller att jag skulle springa och hon sitta i vagnen. Så det var bara att snöra på sig skorna och ge sig ut, fuskade dock lite och promenerade i de jobbigaste uppförsbackarna….

Hoppas ni också haft en härlig helg!
Imorgon tar jag med mig kidsen till Helgum ett par dar för att mysa med mamma och pappa som har semester. Samtidigt får David lite tid att snickra på våran friggebod utan en liten treåring som gärna vill hjälpa till.