Stor tjej

Idag skedde en stor sak i vårt liv; Moa lämnade bort sina högt älskade nappar till tomtenissarna i skogen. Vi har pratat länge om att när man blir tre år så är det dags att lämna bort napparna och idag var tiden kommen för detta. Hon slog in alla i ett paket och lämnade i en liten stuga i skogen, sedan smög ”tomtenissarna” dit och bytte napparna mot ett paket…

IMG_2666Läggningen tog lite längre tid än vanligt och lite saknad efter nappen men inga stora protester så det gick över förväntan. Vi är inställda på några tuffa dygn men sen ska det nog gå bra, får bara hoppas att hon inte kommer på att hon kan låna lillebrors 😉

Efter några dagars träningsvila i Helgum så kändes kroppen träningsredo igen så igår körde jag ett tufft intervallpass på skaterullskidorna. Upplägget var uppvärmining ca 12 minuter, fem gånger en slinga som tog ca 4,5 minut med 2,5 minuts vila emellan, avslutade med 10 minuters nedvarvning. Sjukt jobbigt men som vanligt skönt efteråt 🙂

IMG_2661

Idag blev det en timmes löpning i medelhårt tempo och imorgon siktar jag på ett lugnt pass, kanske nöjer jag mig med en barnvagnspromenad eller så tar jag en cykeltur. Underbart att få göra precis vad jag vill efter att träningsprogram och pulsklocka styrt mitt liv i ganska många år.

Nu säger jag god natt och önskar er alla en trevlig helg!

1 kommentar på “Stor tjej”

 1. Vilken duktig tjej ni har!
  Här kommer en hälsning till David! Under juli månad spenderades en del tid
  hos föräldrarna i Överberga. Vi satt och tittade på diabilder ett par gånger, och rätt var det var, ”Vinter -87”, så dök det upp bilder på en 8 år ung herr Ekholm!
  Skidutflykt till Berga-tjärnarna med allt vad det innebar:)
  Roligt att ha alla dessa minnen bevarade…
  Kram till er!

Kommentarer är stängda.