Att bara göra

Hade en tanke om att träna efter middagen idag men med en konstig diffus smärta i hälarna som gjorde att löpning och klassiska rullskidor kändes onödigt så var jag nära att kasta in handduken. Vill helst åka skate på rullskidbanan och hade ingen lust med 10 minuter i bil enkel väg för att träna och cykel i den kalla nordvästanvinden kändes inte heller lockande…
Men sen skärpte jag till mig, klädde på mig och drog ut på cykeln utan att grubbla mer, och efter en timme med mestadels motvind (kändes det som iaf) så ångrade jag inte att jag åkte ut. Kände mig som en ny människa som helt plötsligt fick den energi som behövs för att inte bryta ihop under läggningen av Moa när hon drar hela sitt register av törstig, kissnödig, bajsnödig osv 😉 Sen att hon hade en bra kväll och tyckte att jag kunde gå och duscha medan hon somnade gav ännu lite extra guldkant på tillvaron.

IMG_2942

IMG_2933Fin tur men som sagt väldigt blåsigt….

IMG_2931

I lördags körde vi familjefys, med varsitt barn i vagn joggade vi till utegymmet på Frösö Park, körde lite styrka och lekte lite på hinderbanan innan vi joggade hem. Bra och mysigt pass där hela familjen kunde vara med 🙂 Efter det blev det helgens andra kräftskiva och igår avrundade vi ”festhelgen” med treårskalas hos vänner.

Hoppas ni också haft en härlig helg!

 

1 kommentar på “Att bara göra”

  1. Härligt att ni tränar tillsammans hela familjen! Jag och min sambo brukar också springa med våra barn i varsin vagn. Många tittat storögt på oss och tycker att vi är lite galna (bor i en mindre stad!) men det är ju bara kul.

Kommentarer är stängda.