Bröllop

I torsdags åkte vi till Helgum och spenderade en natt där innan jag, David och Sam rullade mot Borlänge efter frukost i fredags. Det vankades bröllop för goda vänner och Moa fick en helg ensam med mormor och morfar.
Sam skötte sig ypperligt hela helgen (grillning på fredag kväll och bröllop + fest igår), men han och jag gjorde en tidig kväll från festen då han vid åttatiden började visa att det blev lite för stimmigt och mycket intryck. Så då tackade vi för oss och myste hemma hos familjen Åberg resten av kvällen istället.

IMG_1007

Glada inför middagen i det underbara sensommarvädret 🙂

Idag rullade vi tillbaka till Helgum för att hämta Moa och göra familjen komplett igen. Hon hade haft en toppenhelg, men jag gissar att mina föräldrar sover gott i natt för hon är väldigt energisk vårat yrväder…

Nu laddar vi för en vecka då vi återgå till rutinerna med Moa på förskolan tis-tors fem timmar per dag, tänk att två månaders sommarlov kan gå så fort!?!
På tisdag gör jag ”tävlingscomeback” efter graviditet och förlossning då jag anmält mig till Blodomloppet 5 km, wish me luck…

1 kommentar på “Bröllop”

  1. Ist der ”Loppet”gut gelaufen?Sicherlich hast Du bei 5 km gewonnen.
    Immer wieder amüsante Fotos von Euch,daß macht Euch so symphatisch.
    Sonnige Grüße

Kommentarer är stängda.