Halsont :(

Efter att hela familjen varit friska som nötkärnor hela sommaren så var det ingen överraskning att första förkylningssymptomen skulle komma efter att Moa tillbringat sina 15 timmar på förskolan förra veckan….
Trodde Moa skulle bli förkyld då hon igår var lite snorig och tät i näsan, men i morse var hon frisk så förhoppningsvis var det bara falskt alarm och kanske en liten reaktion av en dålig nattsömn. Hon har ju iofs sovit dåligt sedan hon föddes men även hon har ju nätter som är sämre än normalt. Är ju snart tre år sedan hon sov sin livs enda hela natt och vi väntar med spänning på när det ska hända igen 😉

Men idag har jag känt hur halsontet kommit krypande mer och mer under dagen, så det har blivit en lugn dag med en lugn promenad som enda fysiska aktivitet. Träna med halsont har jag aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Lova att ni aldrig gör det heller!

Nu ska jag krypa till kojs och försöka sova bort bacillerna.