Snart helg igen

Veckorna fortsätter att rulla på i en faslig takt och snart är det helg igen 🙂
Enda planerna hittills för denna helg är umgänge med familj och fina vänner. Imorgon får jag och barnen besök av en mammaledig kollega med sina två tjejer och sedan kommer grannarna över på middag.
Lördagen är oplanerad förutom middag med syster Jenny då vi ska fira att vi båda fyllt år. Söndagen bjuder på minisim för Moa och för mig blir det en löptur med Anna Maria.
I övrigt får vi se vad vi hittar på; finns ju alltid projekt här hemma att fixa med, träna och roa Moa och Sam så vi lär inte ha tråkigt i alla fall.

Idag har Östersund bjudit på helt fantastiskt väder med strålande sol.

14237508_10210595933876388_356963782143923547_n

Eftersom Sam hade en tid på BVC klockan nio imorse så tog vi bussen dit och sedan passade det perfekt med en joggingtur hem medan han sov i vagnen. Transportträning måste vara bland det bästa som finns! Hade även en tanke på att springa dit men när vi sov till strax efter halv åtta så fanns inte riktigt tiden till det…

Är i alla fall väldigt glad att jag kommit igång lite lätt med träningen igen efter förra veckans förkylning; ett lätt styrkepass, två lugna löpturer och ett medelhårt rullskidpass har jag hittills fått till denna vecka. Imorgon blir det vila och sedan tränar jag något på lördag och söndag.

Passar på att önska er en riktigt härlig helg!