Orienteringspremiär

Igår tog jag mig igenom min livs första orienteringstävling!
Har sagt att jag skulle vilja lära mig orientera och igår så lockade grannen med mig. Hon guidade mig genom hela tävlingen och var så pedagogisk att jag till och med lärde mig hur man tar ut kompassriktning och bara springer rakt ut i skogen 🙂
Vi var inte snabba men vi hittade alla kontroller utan större missöden och jag fick mersmak. Det blir absolut mer orientering för mig i framtiden.

img_3087Idag tog jag och Anna Maria en liten löptur på eftermiddagen, annars så har helgen mest handlat om trevligt umgänge. Middag och orientering med grannarna, minisim med Moa, middag hos syster Jenny med familj igår och idag kom syster Malin och Andreas hit på middag.

Nu sover båda barnen och vi slöar framför teven och funderar på kommande vecka. Hoppas få till lite bra träning, mys med familjen och på lördag blir det nog en löptävling här på Frösön.
Hoppas ni haft en härlig helg och är fulladdade med energi för en ny vecka!

 

3 kommentarer på “Orienteringspremiär”

  1. SÅÅÅ KUL, äntligen någon mer som upptäckt orienteringen! 🙂 kanske den roligaste, tuffaste, mest krävande sporten någonsin!! KRAM

Kommentarer är stängda.