Magisk september

Alltså september har hittills varit helt fantastisk, tror aldrig jag upplevt så underbart väder denna månad.
När jag var aktiv så tillbringade vi alltid ett par veckor i Ruhpolding under den här tiden och vädret nu påminner om hur det var; kyliga, krispiga, dimmiga mornar och sedan dagar med klarblå himmel och en värmande sol. När jag går ut på morgonen så luktar det verkligen Ruhpolding.

dsc01827Bild från mitt sista Ruhpoldingläger för fem (!) år sedan, galet vad fort tiden går!

Jag är en sådan person som ofta förknippar dofter med platser eller händelser. Att till exempel ta en löptur en tidig höstkväll i mörkret doftar skidträning med Graningealliansen i ungdomsåren. Från gymnasiet och framåt så utfördes lätträknade pass på kvällen eftersom jag hade förmånen att få träna på dagtid. Men nuförtiden så blir det ett och annat kvällspass efter nattning av barn och då kommer dessa ungdomsminnen över mig. Fina minnen så det känns bara trivsamt 🙂

14370104_10210657326691170_8226466312757638409_n

Idag packade vi en ryggsäck med filt och mellis och promenerade ner till sjön efter att Moa varit på förskolan. Helt underbart att sitta där nere och titta när Moa kastar stenar i vattnet och se Sams uppspelta ansiktsuttryck, han älskar verkligen att titta på syrran och vill nog inget hellre än att få vara med och busa med henne.
Med tanke på hur fort tiden går så smäller det nog bara till så leker de nog för fullt tillsammans 🙂