Sportsgym trail

Idag sprang jag ett traillopp här på Frösön, velade ett tag mellan 5 eller 10 km men kände att 5 km är fullt tillräckligt med tanke på timmarna på löpkontot det här året.
Det var ett väldigt fint lopp med stigar, rötter, spångar, lera och lite skidspår. Det var superkul och absolut något jag vill göra fler gånger. Är verkligen något helt annat än att springa asfaltslopp när jag mest fokuserar på kilometerskyltar och kollar på klockan. Nu låg istället fokus helt och hållet på att följa snitslar och lyfta på fötterna, är ju inte känd för att göra det sistnämnda särskilt bra så jag är väldigt nöjd med att ha klarat mig från vurpor idag…

img_3183

img_3184

Lyckades knipa segern i damklassen och fick med mig en stor fruktkorg hem 🙂

 

2 kommentarer på “Sportsgym trail”

  1. Grattis till dig Helena, det är du värd.
    Du är så duktig och jag har alltid hejat på dig så det var med en tår i ögat när du slutade med skidskyttet.
    Nu får jag följa dig och din fina familj här.
    Kramar och lycka till med allt vad du gör.

Kommentarer är stängda.