Bästa medicinen

Natten som gick var en riktigt stökig natt som började med att Moa grät och halvskrek i sömnen så att hon lyckades väcka Sam som sedan tyckte det var ok att vara vaken ett par timmar och vägra somna om…. Sedan var det småstök från bådas sida fram till strax efter sex i morse då båda tyckte det var dags att kliva upp. Kan säga att jag var mer död än levande just då men det var bara att pallra sig upp och se glad ut.
Tröttheten och nattens frustration har sedan hängt med mig hela dagen och humöret har varit minst sagt ostabilt och med en trotsig treåring så har det prövats rejält. Så att efter läggning få snöra på sig löpskorna och springa en runda i mörkret är verkligen som balsam för själen och helt klart bästa medicinen mot trötthet och dåligt humör.
Passet blev 45 minuter i medelintensivt tempo och endorfinerna (och svetten) sprutade efteråt, precis som det ska vara 🙂

img_3196

Måste säga att jag älskar hösten med den klara luften och kvällsmörkret. Dock så klarar jag mig väldigt bra utan höstslask och mörkt vid fyra på eftermiddagen….

Annars så fortsätter vädret att överraska positivt med denna brittsommar, en som är väldigt nöjd över detta är Siri som passar på att vara ute i princip dygnet runt innan hon kryper in i ”vintervila”.

img_3195

Att ta en tupplur i Sams vagn när den blir ledig är toppen tycker hon 😉