Frustration!

Alltså frustrationen som uppstår när ett supertrött barn inte vill somna har varit mitt i-landsproblem vid ett par tillfällen de senaste dagarna. Inte mycket att gnälla över egentligen men det typiska är att det alltid händer när man planerat att göra något. Igår kväll var planen att springa intervaller efter att barnen somnat, David tog Moa och jag tog Sam och kände segervisst att det här kommer gå på ett litet kick; han är supertrött och sov bara en halvtimme i eftermiddag. Men tji fick jag och efter drygt en timmes kämpande så fick David ta över och jag sprang ut med känslan av misslyckande och frustration.
Så jag värmde upp i drygt tio minuter och sedan kutade jag backintervaller (en sån stund då man är tacksam för att man bor mitt i en två kilometer lång backe). Tio stycken tvåminuters intervaller med en minuts joggvila utför mellan.
Med trötta ben och svettig kropp kommer jag hem igen efter 50 minuter. Båda barnen sover och min frustration har övergått till välbefinnande.

Har sagt det förr och säger det igen; träning är bästa medicinen för stress, sömnbrist och frustration. Att klara av småbarnårens påfrestningar utan träning är för mig en gåta 😉
Hur gör ni för att hämta ny energi?

img_2953

Finns inga jag älskar så mycket som er två, och det finns inga som kan driva mig till vansinne som er.

img_3211

Måste bara visa den här bilden som jag tog i tisdags när jag tog en cykeltur efter middagen och fångade dagens sista solstrålar. När till och med Storsjön ligger spegelblank så vet man att det gäller att ta till vara på dagen för det händer inte ofta 🙂

 

 

2 kommentarer på “Frustration!”

  1. Fina Helena!
    Det är alltid ett svårt moment att vara förälder och jag tycker du klarar det så bra med hjälp av David men det kommer bättre tider, tänk på det!
    Kram från Ulla i Vänge!

  2. Hej!
    Vill bara tacka för allt du delar med dig. Kul att på detta sätt följa dig efter åren framför tv´n när jag följde dig i skidspåret. Ser nu att du fått två Guldmedaljer som väger tyngre än alla andra. GRATTIS!! Så Fina !!! 🙂
    Kram från Närke

Kommentarer är stängda.