Löpträning

Igår deltog jag för första gången i min löpklubb, Trångsvikens IFs, måndagsträning och idag mår benen mindre bra kan jag lova…
Jobbigt men fantastiskt kul pass där man verkligen fick utmana sig själv och få värdefulla tips på löpteknik osv. Kommer absolut att vara med fler gånger 🙂

Först var det uppvärmning och lite löpskolning och redan efter detta var jag ganska trött, då drog intervallerna igång:
300 m + 100 m joggvila + 200 m + 100 m joggvila + 100 m. Efter detta en lite längre vila och sedan på allt igen, totalt blev det åtta sådana serier och sista omgången var benen svårstyrda men jag krigade och tog mig igenom på ett bra sätt.
Efter intervallerna avslutade vi med lite styrka och sedan åkte jag hem och dog i soffan med ett rejält kvällsfika.

Ont i benen idag men ändå överkomligt och i kväll snickrade jag ihop en cirkelstyrkepass som jag och grannen körde här ute på altanen/gräsmatten.
Nu väntar sängen och i morgon blir det eventuellt ett litet löppass på kvällen efter läggning eller vila, får se hur benen känns och om det finns tid. I morgon har David förtur på träning eftersom jag tagit mig tid nu två kvällar i rad.

Nu sängen och hoppas att de små liven sover hyfsat och i morgon förmiddag väntar babysim för mig och Sam innan vi har lekdate på eftermiddagen efter att vi hämtat Moa på förskolan. Blir nog en bra dag i morgon också!