Träningsvärk och mysjogg

Bättrade på den befintliga träningsvärken efter mitt och grannens styrkepass igår så idag har mest hela kroppen gjort ont. Planen var babysim i förmiddags men det ställdes in eftersom något i poolen gått sönder och temperaturen var för låg för små bebisar. Istället bäddade jag ner Sam i vagnen och tog en lugn mysjogg i det fina vädret i 50 minuter.
Det var skönt och välbehövligt att få skölja igenom kroppen lite och att vädret fortsätter att överraska positivt var verkligen ett plus i kanten 🙂
Den här tiden på året brukar den första snön ha kunnat visa sig men idag var till och med jag ute i t-shirt på eftermiddagen.

Låter bilderna från min lilla tur tala sitt eget språk:

img_3240

img_3239

Ska se till att sätta i ”hängmattan” i Charioten nu och se om Sam uppskattar den vagnen lika mycket som Moa.
Hon älskar fortfarande att åka i den och kallar den för ”racervagnen” 🙂

Hoppas ni har det lika finfint som mig i denna härliga höst!