Premiärtur

I morse drog jag och Sam ut på en liten löptur och han fick åka i Charioten (eller racervagnen som Moa säger) för första gången. Det gick finfint och han tyckte det var så spännande att se så mycket att han glömde bort att han var jättetrött i drygt 20  minuter.
img_3385Ville inte dra iväg för långt hemifrån utifall eftersom det var första gången för honom i den vagnen så det blev ett backintervallpass i backen hemma. Väldigt lyxigt att ha en 2 km lång backe utanför huset.
Hade även storstädning på schemat idag så det blev ett kort och effektivt pass på 40 minuter med 10 minuters uppvärmning, 10 st 1 minutsintervaller med en minuts vila emellan och 10 minuters nedjogg. Lagom tufft pass efter en jobbig natt med några timmars för lite sömn.

Nu tar vi sikte mot helgen utan några stora planer. Helgens mål är att ställa i ordning vår nybyggda friggebod och flytta grejer från garaget så att bilarna får plats där inne nu när kvicksilvret kryper ner mot minusgrader på nätterna. I övrigt så är det minisim för Moa på söndag och på lördag förmiddag har jag anmält mig till två pass när Sportsgym inviger sitt nya stora gym här i stan. Ska bli kul!

Önskar er en riktigt trevlig helg!