Sportsgym Storsjöstrand

Idag var jag på invigningen av Sportsgym nya, galet häftiga anläggning här i Östersund.

img_3434Stora härliga ytor med alla möjliga träningsmöjligheter man kan tänka sig. Jag passade på att testa två stycken av deras nya pass.

img_3430

Första passet blev 30 minuter TRX. Kul pass där jag fick en massa tips på nya övningar att köra hemma på mina hemmapass. Har ju en TRX men har liksom fastnat i samma gamla övningar…

img_3432Sedan körde jag ett av de jobbigaste pass jag någonsin kört på ett gym; Hiit Cardio. Intervaller på roddmaskin, cykel, stakmaskin och löpband var sjukt jobbigt och svettigt. Löpbandet var en ny upplevelse då det inte var ett vanligt utan ett sådant som rullade fortare ju mer man tog i. Det fanns alltså inget knapp för att ställa in hastigheten utan det rullade bara på så länge man sprang och fortare ju mer man tog i. Kände mig som en skenande häst utan kontroll emellanåt 😉

Båda passen var väldigt roliga och något jag verkligen kommer att gå på igen. Perfekt med roliga gympass nu när säsongen är mellan cykel/rullskidor och skidor. Kan ju inte bara träna löpning för då lär skadorna komma som ett brev på posten.

I eftermiddag tog vi tag i att flytta grejer från garaget till den nybyggda friggeboden så att vi kan köra in bilarna nu när det börjar bli så kyligt ute. Stod en hel del cyklar, barnvagnar och andra prylar i vägen. Drygt att göra men så skönt när det är klart.
Hoppas er lördag varit toppen!

_