Effektivitet

Med två små barn måste man hitta luckor i vardagen och se möjligheter till den träningstid man kan få. Det behöver inte vara mycket, varje minut är bättre än inget. Det behöver inte vara vara ett riktigt ”grispass” där svett och mjölksyra sprutar.
I morse lämnade jag och Sam Moa på förskolan och när vi kom så insåg jag att han inte var supertrött så jag plockade fram matta, TRX och gummiband och körde 20 minuters styrka medan Sam låg nöjd i babygymmet bredvid. Efter dessa minutrar signalerade han trötthet och vi gav oss istället ut på en promenad.
Det jag alltid fokuserar på vid dessa hemmapass när jag inte vet hur mycket tid jag har är; effektivitet! Jag varierar muskelgrupper hela tiden för att inte lägga tid på att behöva vila mellan övningarna. Har jag 15 eller 20 minuter så vill jag inte lägga en enda på att vila 🙂

img_3452

Hoppas att ni också hittar tid för rörelse, även i det mest pressade livspusslet finns det några minuter att utnyttja, det gäller bara att ta chansen när den dyker upp!