Svettigt pass

Har lite känningar i musklerna runt en höft så jag tar det lite lugnt med löpningen i några dagar. Igår hade jag anmält mig till ett pass Body Balance på kvällen men efter en tuff natt och seg dag så ville jag ta ut lite frustration och svettas ordentligt. Så jag bokade av passet och körde istället ett svettigt intervallpass på gymmet.
Upplägget var:
1. Uppvärmning 5 minuter på cykel
2. 10 minuter cykel
3. 10 minuter roddmaskin
4. 10 minuter trappmaskin
5. 10 minuter stakmaskin
6. Stretching
På varje station körde jag varannan minut hårt och varannan lugnt. Det blev således 20 minuter hårdkörning. Kul pass där man inte hann bli less eftersom man fick byta station ofta. Annars blir jag lätt uttråkad inne på ett gym på en och samma maskin.

img_3465

Idag blev det vila och i morse packade vi in oss i bilen och åkte hem till mina föräldrar i Helgum. Efter lunch rullade jag och Moa till Sollefteå för bad med min kusin Sara och hennes två småtjejer. Att härja med dem på badet gjorde i och för sig att dagen inte kan benämnas som vilodag….

Har lite spännande nyheter att berätta om framtiden men återkommer om det under helgen 🙂