Testar nya vingar…

Som mammaledig får man en hel del tid att tänka på stort som smått här i livet under långa amningsstunder, vaknätter och barnvagnspromenader. Under dessa månader som jag varit hemma med mina guldklimpar så har ett stort beslut rörande min framtid efter mammaledigheten vuxit fram.
Så efter några härliga år på PwC kommer jag att vara tjänstledig ett tag för att istället utbilda mig till personlig tränare med inriktning mot uthållighetsidrott!
I januari sätter jag mig således i skolbänken igen, en del distansstudier men även ett ganska stort antal dagar på Bosön, och i början av juni genomförs sluttentamen. Detta gör att David kommer att ta över en del av föräldraledigheten i vår för att passa in med min utbildning.

Efter några år med lite ”distans” till idrotten som vardag så är jag nu sugen att tillbringa en stor del av dagarna i träningskläder igen och jag känner mig superpeppad inför detta 🙂

SAM_2573Mina egna medaljer ligger i tryggt förvar i en plastpåse i en bokhylla och nu är jag taggad på att hjälpa andra att uppnå sina mål och få en mer hälsosam livsstil. Det spelar ingen roll om målet är att göra en svensk klassiker eller att komma igång att röra på sig ett par gånger i veckan. Jag kommer kasta mig in i detta äventyr och ser fram emot en massa härlig kunskap under utbildningen.

Hoppas ni hänger med mig på denna spännande resa!

6 kommentarer på “Testar nya vingar…”

  1. Låter jättespännande! Du ska veta att din blogg är bra pepp för oss amatörer:)
    Alltid intressant att höra vad ett idrottsproffs har att komma med för tips!
    Lycka till!

Kommentarer är stängda.