Sjukstuga

Här kör vi en mysdag eftersom båda barnen är lite krassliga. Moa har varit lite snorig och hostig sedan i måndags och Sam blev snorig igår kväll, så ingen förskola eller babysim för oss idag. Hoppas kurera oss snabbt då en Stockholmshelg är inplanerad för 3/4 av familjen och Moa ska tillbringa helgen hos grannarna. Första övernattningen hos bästisen Ida är planerad så gissa hur taggad tjejerna är på detta 😉

Får se om det blir någon träning idag, kanske kör lite hemmastyrka ikväll om orken finns för efter några riktigt dåliga nätter för Sam så är energin inte på topp. Men att röra lite på kroppen brukar sällan skada. Min höft/ljumske strular fortfarande lite grann, även om den blivit betydligt bättre de sista dagarna, så jag ligger lite lågt med löpningen tills det känns helt bra.

img_3603

Nu ska jag mysa lite med min stora tjej medan lillebror sover ute i vagnen.
Hoppas ni är friska och tack för all respons på mitt förra inlägg! Kommer absolut skriva mycket om utbildningen när den drar igång 🙂

Ha en bra dag!