Huvudstaden

Jag, David och Sam flög som sagt var ner till Stockholm igår förmiddag. Moa tillbringar helgen hos grannarna och verkar ha det fint med sina bästisar.
Jag har fått lite av barnens baciller och vilar från träningen tills jag känner på topp igen. Har dessutom ett rejält underskott på sömnkontot för tillfället så några dagars vila skadar nog inte just nu 🙂

Igår blev det strosande på stan och lite mys på hotellet innan vi promenerade ut på Söder för att äta middag hos bästa Anna och Lotta. Sam vägrade somna där och höll sig vaken tills vi promenerade hem vid tiotiden. Hade en förhoppning om att han då skulle ta sovmorgon men tji fick vi; uppvak vid ett och fyra i natt och vid halv sex ville han absolut inte sova mer. Han tog dock en rejält lång tupplur på förmiddagen istället; vi hann både promenera, kika lite i butiker och äta lunch.

Efter lunch åkte jag ut till Arlanda för styrelsemöte med förbundet och när jag kom tillbaka till stan så hämtade jag Sam som var med David på restaurang och vi myste in oss på hotellrummet. David är på show, Sam somnade i normal tid i kväll och jag ligger i sängen och äter godis 🙂 Bra dag och kväll med andra ord!

img_3702

img_3687

Trött kille som firar ett halvår idag. Tiden går otroligt fort samtidigt som man nästan inte minns tiden innan honom 😉

Hoppas på mycket sömn i natt och i morgon eftermiddag får vi träffa våran stora tjej igen. Sen blir det mys hela veckan eftersom hon har höstlov från  förskolan 🙂