Sömnkaos

Trodde vi var väl förberedda på sömnkaos efter Moa, men vissa nätter visar Sam upp sidor som jag inte kan minnas att Moa gjort… Hon har alltid vaknat ofta men varit hyfsat lätt att söva om. Sam däremot kan vara vaken ett par timmar och bli skogstokig om han läggs ner, han vill helt enkelt inte sova och dessutom måste det vara tänder på G.
Så sömnbristen är ganska påtaglig och efter en jobbig natt så var det en dag med dåligt tålamod. Men efter middag och nattning av Sam så kunde jag åka iväg till gymmet och efter 45 minuter känns livet helt plötsligt lättare 🙂

Har sagt det förr men måste säga det igen; träning gör verkligen underverk för humör, tålamod m.m. Helt plötsligt är den dåliga natten och dagen som bortblåst.Har fortfarande lite förkylningssymptom i näsan så ett styrkepass blev perfekt. Har även lite känningar kvar i min ljumske/höft så ligger lågt med löpningen ett tag till.

Hoppas ni haft en bättre start på veckan än mig 😉 Nu ska jag krypa till kojs och hoppas på lite mer sömn den här natten!