Lördag

Barnen slog upp sina blå strax efter sextiden i morse och då hade jag sån tur att David tog med dem upp så att jag fick sova 1,5 timme till 🙂
Efter frukost tog jag ut Sam på en timmes promenad, fortfarande inte helt hundra frisk så det blev lagom träning idag. Ovant med fem minusgrader så det tog en liten stund innan värmen spred sig i kroppen men sedan var det bara härligt med det lilla tunna snötäcket och de friska vindarna. Lite lek och lunch innan vi packade ner världens godaste kardemummabullar och varm choklad i ryggsäcken för en liten utflykt upp i skogen.

img_3772

img_3775

Vi har en gästlägenhet under garaget och där sitter jag nu och njuter av tystnaden medan Moa sover gott inne i sovrummet. Hon och jag har flyttat ut hit i natt och grabbarna får klara sig själva för första gången. Håller tummarna för att det går bra för dem, Sam är ju en solstråle på dagen men tyvärr inte lika charmig på natten när han verkligen visar sitt temperament….

img_3202Bild från lägenheten; jag sitter i soffan, Moa sussar bakom den blå dörren och bakom den vita finns toalett och dusch. Är verkligen supernöjd med hur fint det blev här inne och de gäster som bott här hittills verkar ha trivts. Tror vi kommer sova som prinsessor i natt 🙂

 

1 kommentar på “Lördag”

 1. Auch in Teilen von Tyskland hat es geschneit,ich freue mich immer über die
  ersten Flocken.Schöne Fotos wieder von Euch.Tolle Gästewohnung,typisch
  schwedisch.
  Bald ist Östersund Biathlon,wir sind gespannt wie Denise Herrmann sich entwickelt
  hat sie ist ja vom Langlauf zum Biathlon gewechselt,sie kommt aus dem gleichen Dorf wie mein Mann.
  Grüße von hier

Kommentarer är stängda.