Backintervaller

Temperaturen låg runt nollan, regnet var i luften och nattsömnen är långt ifrån bra. Kan säga att motivationen för att ge sig ut och träna inte var på topp…
Men då satte tjurskallen in och jag bytte om, drog på mig icebugsen med metalldubbar, reflexväst och en bra podd i lurarna. Sedan stack jag ut och körde ett effektivt pass på 50 minuter. Det blev uppvärmning följt av pyramidintervaller (1+2+3+4+4+3+2+1 minuter, vila halva tiden av intervallen du precis kört) i backe.
Tycker det är lättast att köra backintervaller när motivationen är låg. För att komma upp i riktigt hög puls och mjölksyra på platten så behöver skallen vara med, annars driver man inte på tillräckligt. Men uppför handlar det mest om att ta sig framåt, puls och mjölksyra kommer på köpet 🙂

img_3936

Det här underlaget krävde dubbar för att man inte skulle halka omkring som Bambi… Kan lova att det var halare än vad det ser ut som.

Nu ska jag sova och hoppas på att dessa två busfrön slår oss med häpnad och bjussar på en bra natt med mycket sömn 🙂

img_3927