Förkylt

Än så länge är jag frisk *peppar, peppar* men båda barnen är snoriga och har haft lite feber. Tycker vi precis blev friska men det är väl så här det brukar vara på vinterhalvåret, konstigt att man glömmer det varje sommar….
Vi har fått dela upp oss på nätterna; Moa och David i hennes rum och jag och Sam i vårt sovrum. Sam har jobbigt på nätterna nuförtiden och skriker väldigt mycket så det innebär att det varit några tuffa veckor som kulminerat de sista nätterna när han dessutom varit lite krasslig. Så kass sömn och två tuffsiga barn hemma hela dagarna gör att livet känns som i en liten dvala för tillfället.

Det som håller igång energin dessa perioder är helt klart träningen. Igår hann jag med ett styrkepass på gymmet innan hem för läggning. I morgon har jag bokat in mig på ett pass HIIT Cardio klockan 6:30, ligger ju ändå inte och drar oss på mornarna så då kan jag lika gärna passa på att utnyttja tiden innan David åker på jobbet 🙂

Tyvärr inte mer inspirerande än så här idag, men så fort sömnkontot är lite mer påfyllt så kommer det bli bättre. Nu ska jag krypa ner hos min lille prins, håll tummarna för en bra natt!

1 kommentar på “Förkylt”

  1. Imponerande att du tränar på morgonen trots tuffa nätter. Vi har också två små här hemma som vaknar ofta på natten men i min värld finns inte morgonträning på kartan. Försöker få in det under dagen/kvällen istället och tänker att allt är bättre än inget. Krya på barnen!

Kommentarer är stängda.