Helgen

Helgen har blandat och gett kan man säga. Moa är i princip frisk men Sam är fortfarande krasslig och inte direkt charmig på nätterna. Så mycket bära på gnällig bebis, vakna nätter, torka snor osv. Men även besök av mamma och pappa, skidskyttepremiär (svenska uttagningstävlingarna här i Östersund) och andra trevligheter.

img_3950Inledde fredagen med ett pass Hiit Cario på gymmet. Skönt att vara färdigtränad strax efter klockan sju på morgonen 🙂

img_3954På eftermiddagen tog jag en promenad med Sam i vagnen och en pod i lurarna, fick slita rejält i fem centimeter klibbig nysnö.

img_3956

På kvällen fick jag dra på finklänning och smink för en trevlig kväll med ett härligt gäng brudar från grannskapet. Bubbel, god mat och en massa surr gjorde en toppenkväll.

img_3963

Vi har fixat i ordning det mesta i Moas nya rum och har således skruvat en massa Ikeamöbler….

img_3966

Eftersom vi hade barnvakt på besök så fick jag och David till vår första date sedan Sam kom till världen.

Idag har David jobbat och min plan var att träna när han kom hem men efter en jobbig dag med krasslig bebis och trotsig treåring så valde jag faktiskt soffan efter att de små somnat. Jag tycker i nio fall av tio att träningen är det bästa sättet att hitta energi men idag var inte en sådan dag. I morgon tar jag nya tag och jag känner att den här lugna kvällen var precis vad som behövdes.

Hur har er helg varit?

1 kommentar på “Helgen”

  1. Min helg var bra. Städning, storhandling, mycket schackspel med barnen. Träning söndag förmiddag och eftermiddag. Din blogg är bra och jag läser varje inlägg. Fortsätt skriva.

Kommentarer är stängda.