Världscup

Nu var det ett tag sedan jag skrev här men tiden har helt enkelt runnit iväg och jag har varit småförkyld och därför inte tränat särskilt mycket. Tappar lätt motivation för olika saker när jag inte tränar, bland annat att skriva. Men ska försöka skärpa mig.

Nu är hela familjen i alla fall helt frisk förutom lite hosta på minstingen. Hoppas vi får vara friska längre än efter förra förkylningsomgången….
Igår kunde jag äntligen ta en löptur igen och det blev en tur med Sam i vagnen in till skidstadion där vi mötte upp David och Moa samt grannarna som var där och åkte lite längd. Planen var egentligen alpint i Bydalen men vi ställde in detta med tanke på att det blåste storm här på morgonen. Får ta revansch på det en annan gång istället. Ser fram emot den här tiden nästa år då vi förhoppningsvis har en färdig stuga där att åka till 🙂

img_4071Mys med min lilla kille medan vi väntade in skidåkarna.

Idag var det äntligen dags för skidskyttarna att göra världscuppremiär så jag plockade med mig barnen och hejjade fram åkarna i mixstafetten. Singlemixstafetten fick vi dock se på TV eftersom det var dags för middag och kvällsbestyren för de små trollen. Men grymt imponerad av svenska åkarna som verkligen blöd på en inledning av säsongen som bådar gott för resten av säsongen 🙂

img_4082

Lite hemmastyrka efter att barnen somnat men nu laddar jag för en ny vecka med förhoppningsvis en hel del mera träning.
Önskar er en riktigt härlig vecka!

1 kommentar på “Världscup”

  1. Hej Helena! Jag har läst din blogg i nästa ett år och tycker väldigt mycket om den! Jag är visserligen ganska många år äldre än du (fyller 40 nästa år) men är i en liknande livssituation med en 3-åring och en 8-månaders. Jag är också en glad motionär (framförallt löpning) och blir mycket inspirerad av dina träningsbetraktelser. Tack för en jättefin blogg!

Kommentarer är stängda.