Livet

Livet rullar på och ibland känns det som att jag inte hinner med. När hann Sam bli hela sju månader egentligen? Och när blev Moa så klok och duktig på att klara så mycket själv? Måste vara någonstans i den här sömnbristdimman, för de har många talanger våra barn men tyvärr så tillhör sömn inte en av dem…

David jobbar en del på världscupen men idag och imorgon så ser vi tävlingarna på TV, med kvällstävlingar så skulle det inte funka att släpa med barnen. Då blir det tokknas med alla rutiner. På grund av detta så passade jag på att träna både måndag och tisdag kväll den här veckan. Det har blåst en hel del i Östersund de senaste dagarna samt varit isgata så gymmet har känts som en behaglig plats att vistas på. I måndags körde jag ett pass TRX, passet är 30 minuter så innan passade jag på att köra trappmaskin och crosstrainer i 20 minuter.
Igår fick jag med mig grannen på Hiit Cardio och det var helt klart jobbigaste gången jag varit med på det passet. Enminuters intervaller med 30 sekunders vila är inte att leka med…

img_4086

Idag passade jag på att slänga ihop en omgång lussebullar. De var inte snygga men goda och det är ju viktigast!

img_4105

Önskar er god natt med en bild från gårdagens solnedgång.

img_4103