Skidskyttehelg

Eftersom det varit skidskyttevärldscup i stan hela veckan så var tanken att heja fram åkarna på plats både igår och idag. Så blev det delvis; igår hängde vi där under damernas lopp. Men då det var ett ganska långt uppehåll mellan loppen och Moa inte var på topp humörmässigt så tog jag med mig barnen hem eftersom David jobbade. Väl hemma somnade Moa i soffan och senare så visade det sig att hon hade feber….
Men hon var piggare idag och vi har haft en lugn inomhusdag med mycket Vinterstudion, men visst saknade jag att var på plats och följa tävlingarna från läktarplats.

När David kom hem så fick jag i alla fall till ett träningspass. Körde ett löppass med 4*4 minuter backintervaller, två minuters vila emellan. Avslutade med tre rusher på ca 30 sekunder för att få känna lite snabbhet i benen.

img_4189

img_4190

Nu sitter jag och väntar på David som är iväg och hämtar älgkött som behöver packeteras i kväll. Lyssnar på stormen som drar fram utanför huset och med sex grader varmt så är nog snön snart ett minne blott. Riktigt synd då jag sett fram emot skidåkning nu när spåren öppnar igen efter världscupen.

Men vädret går inte att påverka så det är ingen idé att deppa över det. Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en grym vecka!

1 kommentar på “Skidskyttehelg”

  1. Hej Helena,super Wintersport Wochenende.Alles im TV verfolgt.Langsam tasten sich
    auch die Schweden wieder an die Weltspitze.Eigentlich könntest Du auch noch
    mitlaufen bei dem Trainingspensum,welches Du absolvierst.Sehr fleißig!
    Ich wünsche Dir und Deiner Familie eine schöne Adventszeit.
    Hälsingar fran Tyskland.

Kommentarer är stängda.