Senaste dagarna

Veckan rusar på och i morgon är det redan torsdag. På fredag rullar vi till Helgum över helgen där prio ett är att träffa farmor eftersom vi inte kommer ses under jul. Igår fick jag äntligen till ett skidpass, åkte inget under världscupveckan då de flesta spåren var stängda och jag hade noll lust att snurra på en kort slinga. Bortskämd? Ja, eller så har snurrat på korta slingor tillräckligt i mina dar för att uppskatta det 🙂

img_4231

img_4234

img_4235

I kväll hängde jag en stund på Sportsgym där jag värmde upp 20 minuter med rodd- och trappmaskin innan jag var med på ett cirkelstyrkepass. Härligt mör i kroppen nu.

Häromdagen hämtade jag ut ett efterlängtat paket med en tidig julklapp till mig själv, tycker det viktigt att inte glömma att skämma bort sig själv lite under jul också 🙂 I år slog jag till på underställ från Kari Traa, finns nog inget snyggare att träna och skrota runt i under helgerna.

img_4224

Veckans hittills mysigaste stund var helt klart igår eftermiddag när Sam sov sin eftermiddagslur ute i vagnen och jag och Moa passade på att spela spel. Försöker bli bättre på att lägga undan alla måsten och göra något mysigt med henne när lillebror sover. Annars blir det ju lätt så att man vill hinna göra en massa grejer när lilla vildingen stänger sina blå en stund….

img_4229

Hoppas ni haft en bra start på veckan!