Helgum

Spenderar som sagt helgen i Helgum hemma hos mina föräldrar. Vi kom igår strax före lunch och när Moa och David åkte på badhuset så åkte jag med Sam, pappa, syster Jenny och lilla Lykke till pappas faster. Alltid trevligt att hälsa på och få gott fika.  Efter middagen hann vi även med ett besök hos kusin Sara som flyttat in i mormor och morfars gamla hus 🙂

Sam hade nog sin hittills sämsta natt och gallskrek nästan konstant i fyra timmar. Han har helt klart ont någonstans men det är svårt när han inte kan säga vart… Har i alla fall en inbokad läkartid på torsdag så då får vi se vad hon säger.
Men trots detta har vi haft en bra dag med besök hos farmor och en massa vintersport på teven. Jag passade sedan på att springa hem från farmor och det blev ett lagom pass på nästan en mil.
Vill verkligen slå ett slag för den här sortens transportpass, är perfekt att ta med sig träningskläder och springa hem när de andra tar bilen. Vill två personer hinna transportträna så kan man ju ta en sträcka var.

Termometern visade 12 minusgrader så det var en liten chock för kroppen, men det finns ju som sagt inga dåliga väder bara dåliga kläder 🙂

Frostigt och fint precis innan solen började gå ner när jag bara hade ett par hundra meter kvar. Var väldigt glad för mina Icebugs med spikdubb idag då större delen av vägen täcktes av ett tjockt lager is. Vill man vinterlöpa så är ett par skor med spikdubb verkligen en väl värd investering.

Innan vi rullade mot Helgum igår så passade jag på att smyga upp tidigt och köra ett pass Hiit Cardio på gymmet innan frukost (men med en banan i magen, helt tom har jag svårt att träna). Svettigt och jobbigt med tvåminuters intervaller, men känslan efteråt är oslagbar. Fredagsfys före fredagsmys är de bästa passen!

I morgon ska Moa förhoppningsvis köra skidtävling på Hallstaberget men just nu är det på gränsen till för kallt så risken finns att det blir inställt. Håller tummarna för lite mildare väder!