Kvällslöpning

Tisdagar har på senaste tid blivit min ”löpintervallkväll”. Efter att barnen somnat knyter jag på mig löparskorna och bränner av ett effektivt intervallpass. Oftast är jag ute 40-50 minuter. Eftersom jag nu blivit med Polarklocka så testade jag att köra intervaller på sträcka istället för tid som jag gör annars.
Upplägget var:
*Uppvärmning ca 10 minuter
*Fem st 1000-metersintervaller med två minuters joggvila
*Ca 10 minuters nedjogg

Snön är tyvärr ett minne blott och i kväll slogs jag verkligen av hur mörkt det är när snön lyser med sin frånvaro. Vi har ju inte haft mycket snö, men det har i alla fall varit mer eller mindre vitt i nästan en månad. Håller alla tummar jag har för några snöflingor till jul.

I morgon blir det lite julförberedelser med att rulla köttbullar, slå in några klappar och koka turkiskpepparfudge. På eftermiddagen ska jag in till stan och jobba ett par timmar med ett projekt som jag berättar mer om senare 🙂
Denna jul firar vi här hemma på Frösön. I morgon kväll dyker svärföräldrarna upp och på fredag kommer mina föräldrar. Vi kommer ha huset fullt av barnvakter i jul, gissa hur lyxigt det känns?!

Hoppas ni känner harmoni inför julen och måste ni prioritera bort något så välj att ta bort något annat än träning/rörelse. Man blir mindre stressad, mår bättre och julmaten smakar så mycket godare om man grundat med fysisk aktivitet 🙂