Julhelgen

Julhelgen lider mot sitt slut och den har verkligen varit toppen och innehållit allt jag vill. Familjetid, god mat, träning, glada barn, pussel, spel och en massa mys och lek. Bjuder på lite bilder för att ta er igenom min jul 🙂

Dan före dan inleddes 6:30 med ett pass Hiit Cardio på gymmet.

På julaftonsförmiddagen tog jag rygg på den här under en timme på ÖSK och fick även sällskap en stund av Bettan.

Moa skidade med farmor.

Inte lätt att fånga de här två på samma bild utan att någon far runt som en vilde….

Till slut kom äntligen tomten och Moa var i himmelriket 🙂 Sam tyckte paketen smakade gott…

Efter att barnen somnat åt vi vuxna julgodis och spelade spel. Juldagen inleddes med en löptur för mig och David medan Sam hängde med mormor på en promenad och Moa lekte med alla julklappar tillsammans med farmor.
Efter lunch blev det utelek och eftermiddagen/kvällen bestod till stor del av pussel och spel. Jag påbörjade ett 1000-bitars pussel för nästan ett år sedan och nu när det legat till sig i ca 11 månader så fick jag hjälp av pappa och svärmor att färdigställa det.

Idag har vi återigen haft en väldigt lugn och mysig dag, mamma och pappa åkte hem i förmiddags och vi har lekt en massa ute och monterat ihop ett skåp till badrummet. På eftermiddagen tog jag en promenad med Sam när han skulle sova och efter middagen brände jag av 20 minuter styrka hemma.

Den här grabben är snart åtta månader, helvild och med noll vett, därav hjälmen….

Hur har er julhelg varit?