Nytt år, nya möjligheter

Älskar känslan av att ett helt nytt år, 365 dagar ligger som ett oskrivet blad framför mig och att jag har världens chans att fylla dessa dagar med det jag vill och mår bra av.
Jag filar fortfarande på mina mål för 2017, men snart kommer det en liten lista. Har ni satt några mål för detta år? Eller har ni kanske avgett något nyårslöfte?

Jag startade i alla fall träningsåret 2017 med en skidtur på ÖSK igår. Det hade kommit ett tunt lager snö som gjorde spåren otroligt tungförda och bitvis lite trixigt då det lurade is under detta snötäcke. Men en härlig tur på 45 minuter blev det och efter det lite åkning med Moa.

Nyårsafton blev en lugn och mysig dag där jag slog till med årets näst längsta löppass på förmiddagen; drygt 17 km blev det och efter drygt 1,5 timme stapplade jag in hemma med trötta ben och en kurrande mage. Nyårsmiddagen intogs hos blivande grannar. Gott, trevligt och kul för båda barnen med lekkompisar.
Vid tiotiden packade vi in barnen i bilen och åkte hemåt, Moa hade hållit ut på ett strålande sätt men somnade på nolltid i bilen. Sam hade hunnit sova i vagnen ett par timmar.
Väl hemma och med två sovande barn som garanterat inte tänkte ta sovmorgon så sade vi gott nytt år till varandra och kröp ner hos varsitt barn vid 22:30 🙂

Idag har jag känt mig trött och med världens sämsta humör men efter en lugn promenad med Sam på eftermiddagen så kändes allt mycket lättare. Tänk vad lite rörelse och frisk luft kan göra gott för välbefinnandet.

Nu önskar jag er en god natts sömn och en härlig fortsättning på det nya året!