Magiskt

Igår var det kallt här när kvicksilvret låg stadigt strax under 20 minusgrader. Men i morse hade var det bara minus tio och med en sol som sken från en klarblå himmel så bestämde jag mig för en skidtur. Eftersom vi har mycket driftigt folk här i området så fanns det skoterspår uppkörda på ängarna runt husknuten. Lyxigt att jogga 100 meter med skidorna i handen och sedan bara börja åka. Ytterligare ett par decimeter snö skulle göra gott, då skulle det gå att dra klassiska spår och man skulle kunna ta ett par skidor man är lite mer rädd om.

Men idag bara njöt jag! Av solen, vyerna, närheten till naturen, jackan från Kari Traa som jag fyndat på mellandagsrean och livet i allmänhet 🙂
Tyvärr så hade kameran för klent batteri för att klara kylan så har inga magiska bilder att bjuda på men fick i alla fall en mobilselfie när jag kom hem.

Bakom mig skymtar julgranen som åkte ut igår. Med en vild bebis och en katt så fick vi till slut nog av barren som fanns i typ hela huset….

I morgon bär det av till Bydalen för skidåkning både utför och på längden.
Önskar er alla en riktigt härlig helg och passa på att njuta av den härliga vintern!