Att fånga tillfället

I eftermiddag dök det upp en lucka och således ett tillfälle för ett träningspass. Jag var trött och det tog emot men jag stängde av hjärnan, bytte om, packade in skateskidorna i bilen och åkte upp till skidstadion. Är så glad att jag gjorde det 🙂
Man ångrar ju i princip aldrig ett träningspass och idag ångrar jag inget. Skidade in nästan en timme på träningskontot och hann då bränna av fyra stenhårda intervaller. Körde två olika banon; varv 1 och 3 på en tuff, backig bana som tog runt 6 minuter och varv 2 och 4 på en något flackare bana som klockade ca 7 minuter. Uppvärmning och kort nedvarvning på det och jag kom hem med en härligt trött känsla i kroppen.
När det dessutom blev en ganska seg historia att natta Sam så var det fantastiskt skönt att jag inte skjutit upp träningen till efter det, risken är att den inte blivit av då…

 Inte en bild från idag men känslan och spårstatus var detsamma, saknade dock snön på träden som blåst och smält bort de senaste dygnen 🙁

Hur står det till med er träning? Går det som ni önskar eller strular det?